465 526 000, 603 584 851
NEJLEVNĚJŠÍ CENY ŠKOLNÍCH POBYTŮ NA TRHU
MOŽNOST SPOJENÍ VÍCE ŠKOL NAJEDNOU

Termální lázně Bükfürdö



Městečko Bük leží na severozápadě Maďarska, nedaleko rakouských hranic cca 30 km od Szombathely napůl cesty mezi Vídní a Balatonem.

Lázeňský areál Bükfürdö patří k nejoblíbenějším a nejnavštěvovanějším maďarským termálním lázním. Komplex o rozloze 14 ha a vodní plochou více než 5 000 m2 s 32 bazény s termální (30 - 39°C) i normální (22 - 26°C) vodou se nachází v krásném přírodním parku. Areál nabízí léčebnou část, zážitkovou část a saunový svět.

V léčebné části naleznete 4 vnitřní léčebné bazény, 2 polokryté bazény, venkovní bazén, 3 venkovní plavecké bazény, vnitřní plavecký bazén, vnitřní bazén na vodní cvičení, 2 dětské venkovní bazény a venkovní bazén se skluzavkou.
Zážitková část nabízí venkovní zážitkový bazén, venkovní léčebný bazén, polokrytý léčebný bazén, polokrytý zážitkový bazén, vnitřní zážitkový bazén s vodními atrakcemi, vnitřní perličkový bazén, 2 vnitřní dětské bazény, skluzavky a tobogány.
Saunový svět tvoří finská sauna, infrasauna, aroma sauna, bylinná sauna, parní sauna, ledová kabina, Kneippův bazén, ochlazovací bazén, jacuzzi a zážitkový bazén.

Termální voda s vysokým obsahem železa, která je bohatá na vápník, hořčík a hydrogenuhličitany, je vhodná pro léčbu onemocnění pohybového ústrojí, Bechtěrevovy nemoci, osteoporózy, chronických gynekologických a urologických onemocnění, zažívacích potíží a poruch trávení. Doporučuje se také pro poúrazovou a pooperační rehabilitaci.

Doprava: autobusem


NÁSTUPNÍ MÍSTA:
Rychnov nad Kněžnou - Kostelec nad Orlicí - Týniště nad Orlicí - Hradec Králové - Pardubice - Chrudim (nebo Holice) - Vysoké Mýto - Ústí nad Orlicí - Česká Třebová - Svitavy - Letovice - Brno.


Fotografie ubytování ilustrují poskytovaný standard. Konkrétní podoba ubytování se může lišit v závislosti na přidělené kapacitě.

Program zájezdu

1. den: odjezd v ranních hodinách, příjezd do Bükfürdö kolem 14. hodiny, ubytování, koupání nebo procházka po městečku.
2. den: celodenní volno, koupání v termálních lázních.
3. den: předání pokojů, koupání. Odjezd v odpoledne. Návrat do ČR v nočních hodinách.

Cena zahrnuje

  • dopravu autobusem
  • 2x ubytování v nově renovovaném hotelu Hunguest Bük**** (dříve Hotel Répce a Répce Gold - 2 lůžkové pokoje s možností jedné přistýlky pro dítě do 12 let; hotel je spojen s areálem lázní chodbou)
  • pobytovou taxu
  • 2x polopenzi (snídaně i večeře bufet)
  • 2x vstupné do lázní (léčebná a zážitková část)
  • vstup do hotelového fittness a saun
  • zapůjčení županu
  • technický doprovod

Cena nezahrnuje

  • jednolůžkový pokoj 1 300 Kč/1 100 Kč (dle termínu)
  • vstupné 1. den - více info na: www.bukfurdo.hu/cs/category/ceny
  • komplexní cestovní pojištění vč. storna zájezdu 120 Kč/dospělá osoba, 96 Kč/dítě do 18 let