465 526 000, 603 584 851
NEJLEVNĚJŠÍ CENY ŠKOLNÍCH POBYTŮ NA TRHU
MOŽNOST SPOJENÍ VÍCE ŠKOL NAJEDNOU

Pobyt s jógou u moře v Chorvatsku



Přijďte se nechat unést vlnami a přírodní krásou naší Jógy u moře v Chorvatsku 2024! Svět harmonie a rovnováhy, kde se setkáte s těmi, kdo hledají klid a sílu v srdci Jaderského moře. Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost prozkoumat spojení jógy a moře.
Rezervujte si své místo ještě dnes a začněte svou cestu k harmonii a blahu!
 

TIP: V kempu je hezký bazén o rozměrech 10 x 4,5 m.
Možnost zapůjčení jízdních kol, paddleboardu a přenosného grilu.


Sveti Filip i Jakov je atraktivní turistické letovisko Zadarské riviéry, vzdálené asi 3 km severně od Biogradu na Moru a asi 20 km jižně od Zadaru. Oblíbené je především pro své krásné pláže, z nichž některé jsou i písčité.
V letovisku se nachází přes kilometr dlouhá pláž Iza Banja s pozvolným vstupem do moře, která je oceněna ,,Modrou vlajkou" - symbolem čistoty. Z velké části se jedná o pláž oblázkovou, ale v jižní části letoviska se na pláži nachází písek. Tato písčitá pláž je vhodná zejména pro rodiny s malými dětmi. Pláž je rozdělena širokými betonovými moly a v některých částech ji lemuje borovicový porost, takže nabízí i příjemný stín. Na pláži jsou k dispozici také sprchy a kabinky na převlečení. Letovisko má všechny základní turistické služby - obchod s potravinami, restaurace, kavárny, pekárny, bankomaty, směnárny (v turistických agenturách), lékárnu, poštu, půjčovnu člunů. Naproti letovisku Sv. Filip i Jakov leží ostrov Pašman. V tomto úzkém pásu moře navíc leží několik menších ostrůvků, na něž je z pevniny hezký výhled a lze je využít i jako cíl pro výlety pronajatým člunem. Pro aktivnější návštěvníky doporučujeme vyrazit na výlet po 3 km dlouhé stezce, která vede na vyhlídku „Crni krug“ v nadmořské výšce 138 m - odtud jsou krásné výhledy na Pašmanský kanál, souostroví Kornati, Vranské jezero a pahorkatinu Ravni Kotari. Za návštěvu také stojí město Zadar, které vyniká krásným historickým centrem.

KEMP WILLIAMS
Nově vybudovaný menší, velmi hezký kemp, který se nachází přímo u pláže, 250 m od centra městečka Sv. Filip i Jakov. V kempu je bazén o rozměrech 10 x 4,5 m. K dispozici je WiFi (za příplatek).

Pro členy klubu CK KALOUSEK & WILLIAMS a.s. nabízíme možnost zapůjčení jízdních kol. Roční členství je za poplatek 300 Kč/dospělá osoba a 150 Kč/dítě do 12 let. V ceně je zahrnuto 2x zapůjčení jízdního kola včetně cyklistické helmy. Zájem o členství v klubu je nutné uvést do cestovní smlouvy při koupi zájezdu. Možnost zapůjčení paddleboardů (za poplatek).

V kempu není povoleno používání grilů na uhlí a plyn. Možnost zapůjčení přenosného elektrického grilu (za poplatek).

Ubytování:

Mobilhome VIP má 2 samostatné ložnice - jednu s manželskou postelí, druhou se dvěma jednolůžky (u ložnice se dvěma jednolůžky je možné postele posunout k sobě a vytvořit tak dvoulůžko), obytnou místnost s vybaveným kuchyňským koutem a gaučem (velká lednice s mrazákem, sporák, varná konvice, mikrovlnná trouba, Nespresso kávovar, nádobí), koupelnu se sprchovým koutem, samostatné WC, klimatizaci a velkou terasu se zahradním nábytkem. Ložnice jsou vybavené přikrývkami, malými polštářky a úložnými prostory. Povlečení včetně prostěradel je nutné vzít vlastní. Ve všech oknech jsou umístěny sítě proti hmyzu. Originální kávu (kapsle) do kávovaru Nespresso je možné dokoupit na místě.

Mobilhome NORD EXTRA VIP má 2 samostatné ložnice - jednu s manželskou postelí, druhou se dvěma jednolůžky (u ložnice se dvěma jednolůžky je možné postele posunout k sobě a vytvořit tak dvoulůžko), moderně vybavenou obytnou místnost s vybaveným kuchyňským koutem (velká lednice s mrazákem, sporák, varná konvice, mikrovlnná trouba, Nespresso kávovar, nádobí) a gaučem, 2 koupelny se sprchovým koutem a WC, klimatizaci a velkou terasu se zahradním nábytkem. Ložnice jsou vybavené přikrývkami, polštáři a úložnými prostory. Povlečení včetně prostěradel je nutné vzít vlastní. Ve všech oknech jsou umístěny sítě proti hmyzu. Originální kávu (kapsle) do kávovaru Nespresso je možné dokoupit na místě.

Mobilhome VIP WILLIAMS: obytná místnost s manželskou postelí, rozkládacím křeslem a kuchyňským koutem (velká lednice s mrazákem, dvouplotýnkový vařič, Nespresso kávovar, nádobí), koupelna s WC, klimatizace a velká terasa se zahradním nábytkem.
K dispozici jsou peřiny, polštáře a úložné prostory. Povlečení včetně prostěradel je nutné vzít vlastní. Ve všech oknech jsou umístěny sítě proti hmyzu. Originální kávu (kapsle) do kávovaru Nespresso je možné dokoupit na místě.

Karavany - 4 lůžkové velmi hezké prostorné karavany s předstanem a hezkým vybavením - vařič, varná konvice, lednice, mikrovlnná trouba, základní nádobí, elektřina, klimatizace a stolek se židlemi. Klimatizace je za příplatek 500 Kč/týden. Platí se při sepsání smlouvy v ČR nebo na místě. V karavanu je vždy polštář a deka. Povlečení včetně prostěradla je nutné vzít vlastní.

Stravování:
vlastní, možnost dokoupení polopenze/obědy/večeře v restauraci nedaleko kempu (nutné objednat již v ČR).Snídaně bufetová, večeře výběr ze 2 jídel.

Pobytová taxa:
Pplatí se na místě v kempu, ve výši cca 10 €/dospělá osoba/týden; cca 5 €/osoba 12 - 18 let/týden; děti 0 - 11,99 let ZDARMA.

Ubytování se psy a dalšími domácími mazlíčky není bohužel možné.

POLOHA UBYTOVÁNÍ V LETOVISKU ZDE

Doprava: autobusem

NÁSTUPNÍ MÍSTA:

Rychnov nad Kněžnou - Vamberk - Kostelec nad Orlicí - Týniště nad Orlicí - Hradec Králové - Pardubice - Chrudim (nebo Holice) - Vysoké Mýto - Ústí nad Orlicí - Česká Třebová - Svitavy - Letovice - Brno - Břeclav.

Program zájezdu

1. den: Odjezd v odpoledních hodinách. Příjezd do kempu v sobotu v ranních hodinách. Ubytování v odpoledních hodinách. Po celý týden pobytu osobní volno + lekce jógy, každé ráno a večer. Předání mobilhomů/karavanů (cca do 10 hodin), pobyt u moře. Odjezd v podvečer. Příjezd do ČR v dopoledních hodinách.

vybírejte z období 20.09.2024 - 29.09.2024
vlastní autobusem
5 399 Kč
cena za 10 dní (7 nocí)

Cena zahrnuje

  • ubytování v karavanu nebo mobilhomu - 7 nocí
  • dopravu luxusním autobusem
  • cvičební program s lektorkou
  • služby delegáta
  • pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • povlečení, ručníky (nutné vzít vlastní)
  • vratnou kauci 500 Kč/osoba
  • pobytovou taxu cca 10 €/dospělá osoba/týden, cca 5 €/dítě 12 - 18 let/týden, děti do 12 let ZDARMA (platí se na místě)
  • komplexní cestovní pojištění 400 Kč/dospělá osoba/týden, 320 Kč/dítě do 18 let
  • obědy, večeře 2 999 Kč/osoba/týden (do 12 let 2 299 Kč/týden)
  • polopenzi 3 999 Kč/osoba/týden (do 12 let 3 099 Kč/týden)
  • WIFI 200 Kč/týden (platí se na místě)